

Холмс:
- Уотсън тая е без гащи.
- По какво разбра?
- Има пърхот по обувките.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте как да ги приготвите за нула време
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Този огретен е абсолютен хит
Всяка хапка е истинска наслада
Ще ви трябват прости съставки, а дори начинаещи биха се справили с лесната рецепта
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина
На първа страница е в готварския ми тефтер
7 важни съвета за вкусна и сочна мусака
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"